VCK Travel

Web

De Opdracht

Zorg dat VCK een aansprekende huisstijl krijgt en vertaal dit door naar een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, via alle browsers en apparaten.

De Uitdaging

VCK profileert zichzelf als het zakelijke reisbureau met “The Personal Touch”. Met merkwaarden als transparant, betrouwbaar en servicegericht.

Voor de gebruiker is het belangrijk dat de website snel laadt, dat de website goed is vormgegeven en een gebruiksvriendelijke omgeving biedt. Voor de beheerder is een gebruiksvriendelijk CMS van groot belang. Daarnaast was de wens van VCK dat alles tegen een vaste prijs werd uitgevoerd, zodat VCK wist waar ze aan toe waren.

Hoe vertaal je dat naar een huisstijl en naar een website?

Het Resultaat

Een aansprekende huisstijl die laat zien waar VCK voor staat. Een stijl die is doorgevoerd in een volledig responsieve website. Bijzonder is dat deze website volledig door co-creatie tot stand is gekomen. Dit was mogelijk door enkele
gezamenlijke creatie sessies waarin de zogenaamde user experience en inhoudelijke eisen van de site besproken werden.

Het resultaat? Oordeel zelf. VCK is meer dan tevreden. Het team van Tanker verzorgt ook alle andere communicatie middelen. Waaronder een animatie, diverse promotieacties en het huisstijl handboek.